Ta stran, kot mnoge druge, uporablja za svoje delovanje in izboljševanje uporabniške izkušnje majhne datoteke imenovane piškotki, ki ne hranijo osebnih podatkov, spremljajo pa vaše aktivnosti in zanimanje z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje.
Če uporabljate to spletno stran, soglašate z uporabo piškotkov v skladu s tem obvestilom. Če ne soglašate z uporabo piškotkov, jih onemogočite v skladu z navedenimi navodili.


no-ryokuOtroci s pomočjo raznolikih dinamičnih vaj in iger med drugim izboljšujejo moč, hitrost, ravnotežje, koordinacijo rok in nog, splošno telesno agilnost, prostorsko orientacijo, odzivnost, zbranost, samozavest. Spoznavajo pravila obnašanja v doju, način komunikacije s trenerjem in z ostalimi otroci. Usmerja se jih v pozitivno razmišljanje, samodisciplino, neagresivnost, empatijo ter vztrajnost. Kot posamezniki in del ekipe spoznavajo učinek vloženega truda in zbranosti na uspešnost izvedene vaje, občutek zadovoljstva ob uspešni izvedbi in željo in zavedanjem, da so z redno vadbo in disciplino še boljši, hitrejši, moćnejši,...

Z rednim ponavaljanjem vaj in tehnik izboljša izvedbo ter posledično pridobiva na samozavesti, odločnosti, umirjenosti in pozitivni samopodobi. Nauči se pravilnih tehnik ogrevanja, raztezanja, tehnik nebolečih padcev, najrazličnejših samoobrambnih in borilnih tehnik z uporabo celotnega telesa ter drugih koristnih znanj in informacij v različnih dnevnih situacijah. Z redno vadbo dosega višje stopnje znanja in pridobiva pasove, ki pozitivno vplivajo na motivacijo za redno in vztrajno vadbo, vztrajnostnega pristopa in zadovoljstva z doseženimi cilji. Pri vadbi in komunikaciji z trenerji in ostalimi otroci izboljšuje verbalno in neverbalno komunikacijo, socializacijo ter gradi poznanstva in prijateljstva.

Raznolik in dinamičen Nanbudo trening otroku (med drugim) nudi sinergijo celovite športne aktivnosti in pozitivnih umskih vaj za izboljšanje moči, koordinacije in motorike telesa, prostorske orientacije, koncentracije, odločnosti, samozavesti in umirjenosti.


order cheap prednisone otc

Osnovnošolci / -ke (6+ let)

tsuki otroci Za dečke in deklice 1. - 9. raz. OŠ

Ponedeljek in sreda
17.00 - 18.00
1x ali 2x tedensko

Sprejemamo prijave za šolsko leto
2019/20
Pričetek v ponedeljek 2.9.2019
Na voljo le še 5 mest!
Izpolni e-prijavnico | Več informacij

ODRASLI (16+ let)

asd Dijaki, študenti, zaposleni (16+)
Primerno za vse športne stopnje

Ponedeljek in sreda 18.00 - 19.30
1x ali 2x tedensko

Sprejemamo prijave za šolsko leto
2019/20
Pričetek v ponedeljek 2.9.2019
Na voljo še 4 mesta
Izpolni e-prijavnico
|
Več informacij

Kontakt

E | info @nanbudo.si
M
| 031 526 773

Lokacija

Dojo veščin, Glinška 6, Lj-Vič
poleg Ajpesa, zemljevid

Avto:
Brezplačna parkirna mesta
Bus: LPP št. 1, 1B, 6, 6B, 51, 56
(Postaja Hajdrihova, ca 50m)