Ta stran, kot mnoge druge, uporablja za svoje delovanje in izboljševanje uporabniške izkušnje majhne datoteke imenovane piškotki, ki ne hranijo osebnih podatkov, spremljajo pa vaše aktivnosti in zanimanje z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje.
Če uporabljate to spletno stran, soglašate z uporabo piškotkov v skladu s tem obvestilom. Če ne soglašate z uporabo piškotkov, jih onemogočite v skladu z navedenimi navodili.

 Kaj nudi Nanbudo

 

učinki treningov

Samoobrambne in borilne tehnike

(Športno rekreativna komponenta)

Zaradi ergonomske zasnove Nanbudo tehnik se telo vadbenika, ne glede na starost ali športno pripravljenost, razvija in krepi na neškodljiv način za sklepe, ligamente, hrbtenična vretenca in celotno telo, kar je velikokrat kritika oz rezultat dolgoletne redne vadbe drugih borilnih veščin in športov. Nanbudo tehnike so zasnovane, da upoštevajo in "izrabljajo" motoriko, ergonomijo in gibalno skladnost telesa. Zaradi tega lahko Nanbudo vadi vsakdo, intenzivnost vadbe pa lahko prilagodi svojim željam, potrebam in telesnim zmožnostim. Nanbudo omogoča vadbeniku najcelovitejšo samoobrambno vadbo ter hkrati nadgradnjo pozitivnih umskih / karakternih značilnosti (bojevnika), kot so odločnost, pogum, disciplina, umirjenost, prepričanje in pozitiven pristop; brez neželjenih poškodb (mišic, ligamentov, ipd) in podplutb, ki so posledica prejetih udarcev na treningih. Bo / Bokken Nanbudo je vadba samoobrambnih in borilnih tehnik s tradicionalnim budo orožjem, dolgo palico (jap. bo) in lesenim mečem (jap. bokken)..


Sprostitvene in avtoterapevtske vaje

(Energijsko terapevtska komponenta)

Pri usihanju ali zastoju pretoka Ki energije po meridianu (energijskem kanalu) določenega notranjega organa (želodec, debelo in tanko črevo, splovila, srce, nos, pljuča, ledvice,..) učinki treningovse pojavijo problemi, ki nas na to opozarjajo: glavoboli, nezbranost, nespečnost, oteženo dihanje, bolečine v različnih predelih telesa ter drugo. Obsežen segment avtoterapevtskih dihalnih tehnik in vaj (kleče, sede, stoje in v gibanju) nam omogoča, da se s pravilno izvedbo stimulativnih tehnik omogočamo prost pretok Ki energije po meridianih, kar zagotavlja optimalnejše delovanja notranjih organov in telesa ter posledično boljše zdravje in počutje.

lorazepam sans ordonnance sur internet valium sans ordonnance sur internet


Tehnike meditacije in vizualizacije

(Umska / karakterna komponenta)

Ponavljanje specifičnih tehnik aktivne meditacije in vizualizacije nam omogoča, da obudimo "speče" umske in karakterne lastnosti oz. dvignemo zavest na višji nivo. Z redno vadbo in ponavljanjem tehnik in vaj spoznavamo in nadgrajujemo te lastnosti, kar nam koristi pri kvalitetnejšem in učinkovitejšem treningu oz. izvajaju budoho in kidoho tehnik (borilnih in dihalnih tehnik) ter v prilagajanju in pozitivnem soočanju z aktivnostmi in stresi vsakdanjega življenja.
“Nanbudo abolishes in essence all forms of extrovert strength. However, it permits the acquisition of inner strength which is confirmed by a positive attitude in our daily lives. Nature speaks to us: let us address her, and especially imitate her.” Yoshinao Nanbu, ustanovitelj Nanbuda in Sankukai Karateja

 

 

Osnovnošolci / -ke (6+ let)

tsuki otroci Za dečke in deklice 1. - 9. raz. OŠ

Ponedeljek in sreda
17.00 - 18.00
1x ali 2x tedensko

Sprejemamo prijave za šolsko leto
2019/20
Pričetek v ponedeljek 2.9.2019
Na voljo le še 5 mest!
Izpolni e-prijavnico | Več informacij

ODRASLI (16+ let)

asd Dijaki, študenti, zaposleni (16+)
Primerno za vse športne stopnje

Ponedeljek in sreda 18.00 - 19.30
1x ali 2x tedensko

Sprejemamo prijave za šolsko leto
2019/20
Pričetek v ponedeljek 2.9.2019
Na voljo še 4 mesta
Izpolni e-prijavnico
|
Več informacij

Kontakt

E | info @nanbudo.si
M
| 031 526 773

Lokacija

Dojo veščin, Glinška 6, Lj-Vič
poleg Ajpesa, zemljevid

Avto:
Brezplačna parkirna mesta
Bus: LPP št. 1, 1B, 6, 6B, 51, 56
(Postaja Hajdrihova, ca 50m)video doshu