Ta stran, kot mnoge druge, uporablja za svoje delovanje in izboljševanje uporabniške izkušnje majhne datoteke imenovane piškotki, ki ne hranijo osebnih podatkov, spremljajo pa vaše aktivnosti in zanimanje z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje.
Če uporabljate to spletno stran, soglašate z uporabo piškotkov v skladu s tem obvestilom. Če ne soglašate z uporabo piškotkov, jih onemogočite v skladu z navedenimi navodili.

Nanbudo za otroke


no-ryokuPri predšolskih otrocih se skozi raznolike in dinamične gibalne igre razvijajo ravnotežje, reakcijski čas, zbranost, samozavest, koordinirano gibanje rok in nog, splošna telesna agilnost in prostorska orientacija. Malčki spoznavajo pravila obnašanja v doju, način komunikacije s trenerjem in z ostalimi otroci v skupinici. Usmerja se jih v pozitivno razmišljanje, samodisciplino, neagresivnost, samozavest ter vztrajnost v različnih situacijskih in "samoobrambnih" vajah. Kot posamezniki in del ekipe spoznavajo učinek vloženega truda in zbranosti na uspešnost izvedene vaje, občutek zadovoljstva ob uspešni izvedbi in željo in zavedanjem, da lahko opravijo še bolje.

Z redno vadbo Nanbudo tehnik osnovnošolec spoznava in razvija svoje telesne predispozicije, izboljšuje prostorsko zaznavo ter gibalno kotronolo in koordinacijo rok, nog in celotnega telesa ter spoznava pomen vztrajnosti in samodiscipline. Z rednim ponavaljanjem vaj in tehnik izboljša izvedbo ter posledično pridobiva na samozavesti, odločnosti, umirjenosti in pozitivni samopodobi. Nauči se pravilnih tehnik ogrevanja, raztezanja, tehnik nebolečih padcev, najrazličnejših samoobrambnih in borilnih tehnik z uporabo celotnega telesa ter drugih koristnih znanj in informacij v različnih dnevnih situacijah. Z redno vadbo dosega višje stopnje znanja in pridobiva pasove, ki pozitivno vplivajo na motivacijo za redno in vztrajno vadbo, vztrajnostnega pristopa in zadovoljstva z doseženimi cilji. Pri vadbi in komunikaciji z trenenrji in ostalimi otroci izboljšuje verbalno in neverbalno komunikacijo, socializacijo ter si samostojno gradi poznanstva in prijateljstva.

Raznolik in dinamičen Nanbudo trening otroku (med drugim) nudi sinergijo celovite športne aktivnosti in pozitivnih umskih vaj za izboljšanje moči, koordinacije in motorike telesa, prostorske orientacije, koncentracije, odločnosti, samozavesti in umirjenosti.

Starši se lahko vključite v rekreativno vadbeno skupino za odrasle in tako s celovito samoobrambo predramite telo, sprostite adrenalin, ki se "nabere" ob daljšem sedenju npr. v pisarni, ter odpravite stres s številnimi dihalno sprostitevnimi vajami in tehnikami. Tako telo kot um vam bosta zelo hvaležna, še posebno po dolgih napornih in stresnih delovnikih.

OTROCI - od 6. - 15. leta

tsuki otroci Za dečke in deklice 1. - 9. razred OŠ

Pon 17.00 - 18.00
| Sre 17.00 - 18.00
1x ali 2x tedensko


Do zapolnitev prostih mest! še 1 mesto!

Pridi na brezplačen spoznavni trening!

Izpolni e-prijavnico | Več informacij

ODRASLI - od 16. leta dalje

asd Primerno za vse športne stopnje
Dijaki, študenti, zaposleni

Pon 18.00 - 19.30 | Sre 18.00 - 19.30
1x ali 2x tedensko


Do zapolnitev prostih mest! Še 2 mesti!
Pridi na brezplačen spoznavni trening!

Izpolni e-prijavnico
|
Več informacij

Kontakt

E | info @nanbudo.si
M
| 031 526 773

Lokacija

dojo nanbudo
Dojo veščin, Glinška 6, Lj-Vič
poleg Ajpesa, zemljevid

Avto:
Brezplačna parkirna mesta
Bus: LPP št. 1, 1B, 6, 6B, 51, 56
(Postaja Hajdrihova, ca 50m)